foto

Zelda Williams

  • nar. 31.7.1989 (29 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Zelda Rae Williams, narozena 31. července 1989, je americká herečka a dcera slavného herce a komika Robina Williamse a Marshy Garces (druhá manželka Robina Williamse).

Zelda Williams se narodila ve Spojených státech v New Yorku. Své jméno dostala po princezně Zeldě, jedné z hlavních postav známé série videoher od Nintenda, do které byl její otec v době narození Zeldy dost zažraný. Zelda má ještě mladšího nevlastního bratra z Robinova prvního manželství a jednoho staršího bratra.

Jak o sobě i sama tvrdí, je Zelda velice sportovně založená a zkusila snad každý sport na světě. Pravidelně navštěvuje fitcentrum a pečuje o sebe. Dále je velký milovník videoher, především Halo 3, jehož je vášnivou hráčkou i zapálenou fanynkou a dále také, stejně jako její otec, do série Legend of zelda od Nintenda.

Její herecká kariéra zatím zdaleka nedosahuje otcových kvalit a nejvíce pozornosti pravděpodobně přitáhla, když se svým otcem v červnu 2011 natočila reklamy na novou videohru pro herní konzoly Nintendo 3DS, právě z již zmiňované série Legend of Zelda, do které se právě ona hodí více než kdokoliv jiný. Nejlepší herecký filmový výkon předvedla ve filmu NEZAPOMENUTELNÉ DĚTSTVÍ (house od D), kde si zahrála opět po boku svého otce, a i když film samotný měl protichůdné hodnocení, výkon samotné Zeldy byl ohodnocen převážně kladně. Uvidíme co nám tato mladá herečka za svou kariéru ještě nabídne a budeme doufat, že se alespoň částečně vyrovná svému otci.

Hannibal92

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shrimp (TV film)
2017 Locating Silver Lake
2016 Girl in the Box (TV film)
2014 Never
2012 Frankenstein Brothers, The
Noobz
2010 Luster
Masakr na střední škole
2009 Nedívej se nahoru
2008 A svět byl můj
2004 Nezapomenutelné dětství
1995 Dva v tom
1994 In Search of Dr. Seuss (TV film)

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
False Flag (S13E09)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
She Talks to Angels (E10)
Home Sweet Home (E09)
The Devil Inside (E08)
další epizody (10)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Osvětlení (S03E16)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Světlušky (S03E03)

Dokumentární

2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Shrimp (TV film)

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Shrimp (TV film)

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace