foto

April Olrich

  • nar. 17.7.1933
    Zanzibar, Tanzanie
  • zem. 15.4.2014 (80 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Superdívka
1983 Princess Daisy (TV film)
1981 Riding High
1980 Hussy
1976 Keep It Up Downstairs
1971 Clinic Exclusive
1965 Intelligence Men, The
The Skull
1964 It's All Over Town
1960 Macbeth (TV film)
1959 Deadly Record
Místo nahoře
1957 Kill Me Tomorrow
1956 Beauty and the Beast (TV film)
Bitva u La Plata
Blonde Bait
Women Without Men
1955 The Door in the Wall

TV seriály

1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
1973 Robert's Robots (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 East End, West End (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Snow Queen, The (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)
1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)
1953 Face the Music (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky