foto

Karel Hoffman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 František (studentský film)
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1993 Císařovy nové šaty
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1988 Sedm hladových
Vlakári
1987 Outsider
1980 Děti zítřků

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Matka (S02E61)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace