foto

Raja Deka

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Faraar
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2008 InAlienable

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
I, Mellor (S01E04)
2018 Život beze slov (TV seriál)
C-E-- CELEBRITY S-U-- SUITE (S03E06)
2015 Black-ish (TV seriál)
Big Night, Big Fight (S01E13)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Indian Takers (S04E03)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Úsměv (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky