foto

Raja Deka

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Faraar
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2008 InAlienable

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
I, Mellor (S01E04)
2018 Život beze slov (TV seriál)
C-E-- CELEBRITY S-U-- SUITE (S03E06)
2015 Black-ish (TV seriál)
Big Night, Big Fight (S01E13)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Indian Takers (S04E03)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Úsměv (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace