foto

I. Stangl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Helden in Tirol
Hinterholz 8
1995 Exit II - Verklärte Nacht
Freispiel
1994 Saubere Aktien (TV film)
1993 Muttertag
1990 Werner – Beinhart!
1986 Dreckschleuder, Die
Müllers Büro

TV seriály

2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ehrlich wärt am längsten (S01E12)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1988 D.O.R.F. (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky