foto

Barbara Ruick

  • nar. 23.12.1930
    Pasadena, California, USA
  • zem. 3.3.1974 (43 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Kalifornský holport
1965 Cinderella (TV film)
1956 Carousel
The Star of Bethlehem (TV film) - vyp.
1953 Confidentially Connie
I Love Melvin
Přidej se k nám
The Affairs of Dobie Gillis
1952 Above and Beyond
Apache War Smoke
Fearless Fagan
Invitation
Scaramouche
You for Me

TV seriály

1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1951 The Ezio Pinza Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The College Bowl (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1955 The Johnny Carson Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky