foto

Christian Bolik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2007 Die Erntehelferin (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein würdeloser Tod (S17E15)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Klaus (S17E05)
Die Konkurrentinnen (S17E03)
2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Mitschuld (S05E04)
Liebesblind (S05E01)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Gefangen im Eis (S06E05)
Wettersturz (S06E04)
další epizody (8)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Spurlos verschwunden (S02E09)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tiefe Wunden (S06E08)
Der Tod ist schneller (S06E05)
Tödliches Gebräu (S06E04)
další epizody (5)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
Todesmelodie (S05E09)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 V údolí ticha (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
Soudce (S03E14)
další epizody (4)
1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky