foto

Christian Bolik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2007 Die Erntehelferin (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
Soudce (S03E14)
další epizody (4)
1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky