foto

Edith Schlüssel

  • nar. 11.2.1899
    Dánsko
  • zem. 14.9.1981 (82 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1972 Rektor på sengekanten
1971 Tandlæge på sengekanten
1970 Sangen om den røde rubin
1969 Damernes ven
1968 Stormvarsel
Uden en trævl
1965 Sytten
1964 Gertruda
1960 Eventyrrejsen
Gymnasiepigen
1959 Tre må man være
1958 Det lille hotel
Mor skal giftes
Soldaterkammerater
1957 Amor i telefonen
Natlogi betalt
Sønnen fra Amerika
1956 Den kloge mand
Tante Tut fra Paris
Vi som går stjernevejen
1955 Gengæld
Ild og jord
Mod og mandshjerte
Slovo
Tre finder en kro
1954 Et eventyr om tre
Sukceskomponisten
1953 Det gælder livet
Hejrenæs
Min søn Peter
1952 Avismanden
Kærlighedsdoktoren
Ta' Pelle med
1951 Dorte
Hold fingrene fra mor
Vores fjerde far
1950 I gabestokken
Lyn-fotografen
Smedestræde 4
1949 Den stjålne minister
Din fortid er glemt
Lejlighed til leje
1948 Calle og Palle
Hvor er far?
1947 Hatten er sat
Lykke paa rejsen
My name is Petersen
1946 Billet mrk.
Brevet fra afdøde
Far betaler
Fyrtøjet
1945 I gaar og i morgen
Mens Sagføreren sover
1944 De tre skolekammerater
Det kære København
Det store ansvar
Familien Gelinde
Otte akkorder
1943 Den hněvu
Erik Ejegods pilgrimsfærd
Mine kære koner
Møllen
Som du vil ha' mig
1942 Baby paa eventyr
Ballade i Nyhavn
Et skud før midnat
Naar bønder elsker
Natekspressen P903
Regnen holdt op
Ta' briller på
Vi kunde ha' det saa rart
1941 En forbryder
Peter Andersen
Tak fordi du kom, Nick
Tante Cramers testamente
Wienerbarnet
1940 Sommerglæder
Vagabonden
1936 Panserbasse
Snushanerne
1935 Kidnapped
Week-end
1934 Ud i den kolde Sne

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky