foto

Emílio de Mello

  • nar. Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Aos pedaços
2019 Boží láska
2018 Contra a Parede (TV film)
2016 Fala Comigo
2015 Ponte Aérea
2014 O Outro Lado do Paraíso
2012 Cara ou Coroa
2004 Cazuza - O Tempo Não Pára
Zlá hodina
2002 Lara
Querido Estranho
2000 Možné lásky
Villa-Lobos - Uma Vida de Paixão
1994 Veja Esta Canção

TV seriály

2020 Reality Z (TV seriál)
Olymp (E01)
2013 Psi (TV seriál)
2010 Dalva e Herivelto: Uma Canção de Amor (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1992 Anos Rebeldes (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky