foto

Jakov Petrov

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2018 Špion №1
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2015 Expirijens
2011 Dom na obočině
2010 Sčastlivyj koněc
2006 Svjaz
Tranzit
2005 Harpastum
2004 Konvoj PQ 17
2001 Skaz pro Fedota-strelca
1994 Confidences à un inconnu

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Čelovek, kotorogo ně bylo (E12)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Svoi (TV seriál)
Poltora časa v adu (S02E31)
2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Moja semja (S01E09)
Taljanka (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šakaly (S14E02)
2013 Major policii (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Trudnosti perevoda (S02E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gorodok (S04E19)
Dvojnoj udar (S04E18)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koňok-Gorbunok (S02E12)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Gibel imperii (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Albom velikogo poeta (S05E12)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Inferno (S01E03)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky