foto

Frank Gallegos

  • nar. 3.8.1970 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lying and Stealing
2018 Saving Flora
2017 Lean on Pete
Logan: Wolverine
2009 Fuel
V očekávání zázraku (TV film)
2006 Jam
Provinilá srdce
2003 Dům z písku a mlhy
Můj dům - její dům
Wonderland Masakr
2001 Super finta
1999 Interceptors

TV seriály

2019 Weird City (TV seriál)
Go to College (E03)
Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Lucha de Apuestas (S04E09)
Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Goodbye Boy (S02E06)
2016 Lopez (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A z očí do očí (S06E09)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary and Dennis' Sister (S01E14)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Standup and Away! with Brian Regan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky