foto

Markéta Tannerová

  • nar. 23.8.1961 (55 let)
    Trutnov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Trutnově, žije v Praze. 1 rok studovala angličtinu v Londýně, kde porodila syna, dalších 14 let strávila ve Švýcarsku. Nejdůležitější milníky v jejím profesním životě je devítileté účinkování v souboru Borise Hybnera GAG, členství v divadelním souboru Sklep a osm divadelních sezón v Curyšském souboru Commedia dell Arte. V roce 2004 se vrátila do Prahy se synem a kocourem. V roce 2014 jela se souborem Sklep do Afghanistánu, podpořit naše vojáky v tamních vojenských základnách. Je lodní kapitánkou.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Málo lásky (studentský film)
2015 Dítě číslo 44
Rodinný film
2011 Villa Faber (TV film)
2010 Občanský průkaz
Prokletá vesnice (TV film)
2000 Anděl Exit

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Expose (S03E09)
2014 Legenda (TV seriál)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (E10)
Zrádce (E09)
Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Klukovina (E05)
Druhý dech (E03)
2012 Kurýr (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (S03E06)
2011 Borgia (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace