foto

Jakub Štáfek

  • nar. 22.5.1990 (30 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento nadějný mladý herec se narodil v hlavním městě Praze roku 1990. Již v útlém dětství spolupracoval s amatérským divadlem Radar v Praze. Od roku 2005 se jeho tvář stala známou díky roli Matěje Jordána v seriálu ULICE, kde získává zkušenosti s našimi známými herci.

Jakuba herectví sice baví, ale na konzervatoř se překvapivě nepřihlásil. Jelikož ho velmi baví fotografování a video, tak šel studovat Soukromou střední odbornou školu umění a managementu v Praze. Chce být režisérem a scénáristem. Dokonce už začal filmy natáčet, kde nejčastěji obsazuje své herecké kolegy ze seriálu Ulice.

Jakub nemá moc volného času, ale i tak si najde čas na své záliby. Má velmi rád sport a to hlavně fotbal, lyžování, cyklistiku a stolní tenis. Baví ho také práce na PC. Rád chodí na koncerty. Z hudebních žánrů se mu líbí techno, house, jungle a reagge.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2022 Vyšehrad
2021 Shoky & Morthy: Poslední velká akce
2020 Případ mrtvého nebožtíka
2017 Bajkeři
2015 Padesátka
2014 Vejška
2012 Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II. (studentský film)
Probudím se včera
2011 Neviditelný muž (studentský film)
Růže (studentský film)

TV seriály

2021 Specialisté (TV seriál)
Vymodlené dítě (S05E14)
Štístko (S05E13)
2019 Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
2018 Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Zázemí (E09)
Beďar (E08)
další epizody (6)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
další epizody (4)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boj o lodě (S04E16)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jak se dělá vražda

Hudební videoklipy

2020 Mutanti hledaj východisko: Klimeš (hudební videoklip)
2017 Vojtaano: Lavina (hudební videoklip)
2015 Michal Hrůza – Padesátka (hudební videoklip) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2022 Vyšehrad
2009 Rozsvěcet se nevyplácí (studentský film)
2007 Cra(c)konoš (studentský film)

TV seriály

2017 Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Zázemí (E09)
Beďar (E08)
další epizody (6)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
další epizody (4)

Hudební videoklipy

2017 Doctor P.P. - Bicáky, tricáky, kokosáče (hudební videoklip)
Vojtaano: Lavina (hudební videoklip)
2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Vyšehrad

TV seriály

2017 Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)

Producentská filmografie

Filmy

2022 Vyšehrad

Host

TV pořady

2019 Fight and Talk (TV pořad)
2018 Ušák (TV pořad)
2017 TIKI-TAKA (TV pořad)
2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Zóna IN 5Angels (TV pořad)
Šoumeni (TV pořad)
2011 Rozum nebo extrém (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)