foto

Sönke Neitzel

  • nar. 26.6.1968 (51 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Konspirace (TV seriál)
2012 Alltag unterm Hakenkreuz (TV seriál)
Osudové dny 1. světové války (TV seriál)
2011 Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál)
2008 Die Machtergreifung (TV film)
2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 ZDFzeit (TV pořad)
1999 maybrit illner (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky