foto

Michael Patrick Lane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tully
2017 Family of Lies (TV film)
2015 Subconscious
2014 Santa Con

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
První den (S01E01)
Dynasty (TV seriál)
The Gospel According to Blake Carrington (S01E14)
Nothing But Trouble (S01E13)
2017 Dynasty (TV seriál)
Rotten Things (S01E09)
The Best Things in Life (S01E08)
Company Slut (S01E05)
Lore (TV seriál)
Unboxed (S01E06)
Seal Team 6 (TV seriál)
Zásah (S01E04)
Sun Records (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
Fire and Rain (S05E11)
2015 Černá listina (TV seriál)
T. Earl King VI (No. 94) (S02E14)
2013 Alien Dawn (TV seriál)
2011 Nightwing: Escalation (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Dokumentární

2013 Monumentální záhady (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Manuál pro holky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace