foto

Torgny G. Aanderaa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amundsen
2017 Ten dvanáctý
2012 The ABCs of Death
2010 Norský nindža
2006 Studené nohy
1995 Občan X (TV film)

TV seriály

2018 Oljefondet (TV seriál)
To Russia with Love (E03)
Aber Bergen (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2005 Drømmen om Norge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky