foto

Omar Mostafa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 31 North 62 East
Agora
2008 Čistá práce
2005 Batman začíná
Dommeren
Mnichov
Syriana
2004 England Expects (TV film)
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)

TV seriály

2018 Oljefondet (TV seriál)
Bjørnar (E04)
2007 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Deus Ex Machina: Part 2 (S06E04)
Deus Ex Machina: Part 1 (S06E03)
2006 Time Trumpet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace