foto

David Williamson

  • nar. 24.2.1942 (77 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Balibo
2000 Na břehu (TV film)
1996 Brilliant Lies - divadelní hra
1995 Sanctuary
1988 Míle za čtyři (TV film)
Princess Kate (TV film)
Smaragdové město - scénář, divadelní hra
1987 Perfectionist, The - scénář, divadelní hra
Travelling North - scénář, divadelní hra
1983 Phar Lap
1982 Duet for Four
Rok nebezpečného života
1981 Gallipoli
1980 Club, The - scénář, divadelní hra
The Department (TV film)
1976 Don's Party - scénář, divadelní hra
Eliza Fraser
1975 Removalists, The - scénář, divadelní hra
1974 Petersen
1973 Libido
1971 Stork - scénář, divadelní hra

TV seriály

1999 Dog's Head Bay (TV seriál)
1988 Dangerous Life, A (TV seriál)
1984 Last Bastion, The (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál) - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

1973 Dimboola: The Stage Play (divadelní záznam)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Last Bastion, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace