foto

Patrick Edgeworth

  • nar. 25.12.1942 (77 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bad Blood - původní scénář
1989 Supové silnic
1986 Proměna
1983 Bandité na BMX
1979 Taxi (TV film)
1977 Špinavý kšeft

TV seriály

1997 State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Newlyweds (TV seriál)
Ship to Shore (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1977 Cop Shop (TV seriál)
1976 Tandarra (TV seriál)
1975 Cash and Company (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 A Sting in the Tale
1977 Špinavý kšeft

TV seriály

1978 Proti větru (TV seriál)
When Kings Go Forth to Battle (E08)
The Tree of Liberty (E07)
1975 Cash and Company (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1977 Špinavý kšeft

TV seriály

1976 Tandarra (TV seriál)
1975 Cash and Company (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky