foto

Phillip Avalon

  • nar. 24.2.1955 (65 let)
    Merewether, Newcastle, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Sher Mountain Killings Mystery
1988 Breaking Loose: Summer City II
1977 Summer City
1975 Double Dealer (TV film)
Inn of the Damned
Muž z Hongkongu
1974 Number 96
1970 Squeeze a Flower

TV seriály

1983 Návrat do ráje (TV seriál)
1980 Number 96 (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)

Dokumentární

2002 Mel Gibson: The High Octane Birth of a Superstar

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 The Finder (TV film)
1992 Wet and Wild Summer!
1991 Fatal Bond
1977 Summer City

Režijní filmografie

Filmy

2003 Liquid Bridge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky