foto

Patricia Ponce de León

  • nar. 1990
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Choices
2016 Por Sofia
2013 Chavez Cage of Glory
2002 Sueño de la maestra, El

TV seriály

2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2010 La pecera de Eva (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál) - herec, a.z.
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Choices

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace