foto

Roger Mirams

  • nar. 1918
    Nový Zéland
  • zem. 26.2.2004

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1982 Poklad na žraločím ostrově (TV film)
Runaway Island (TV film)
1978 The Scalp Merchant (TV film)
1976 Haunting of Hewie Dowker, The (TV film)
1974 Human Target (TV film)
Spiral Bureau, The
1965 Funny Things Happen Down Under
1962 The Coastwatchers (TV film)
1952 Broken Barrier

TV seriály

2001 Escape of the Artful Dodger (TV seriál)
1998 Ztraceni v bouři (TV seriál)
1994 Přísně tajná mise (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1980 Secret Valley (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 The Lost Islands (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
1969 Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Adventurers, The (TV seriál)
Woobinda, Animal Doctor (TV seriál)
1967 Adventures of the Seaspray (TV seriál)
1965 The Magic Boomerang (TV seriál)
1963 Ten Again, The (TV seriál)
1960 Adventures of the Terrible Ten, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1962 The Coastwatchers (TV film)
1952 Broken Barrier

TV seriály

1965 The Magic Boomerang (TV seriál)
1963 Ten Again, The (TV seriál)
1960 Adventures of the Terrible Ten, The (TV seriál)

Dokumentární

1952 Sportsmen's Playground

Kameramanská filmografie

Filmy

1965 Funny Things Happen Down Under
1962 The Coastwatchers (TV film)
1952 Broken Barrier

Dokumentární

1959 Two Men of Fiji

Scénografická filmografie

TV seriály

2001 Escape of the Artful Dodger (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Spyforce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky