foto

Robert Fieldsteel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cadillac Ranch
1995 Across the Moon
1994 Další půlnoční běh (TV film)
1993 Little Miss Millions
1991 9 1/2 Ninjas
Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
1989 Královna krásy
1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
1986 Moc
1985 Just One of the Guys
1984 Proudy lásky

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1996 Waynehead (TV seriál)
1995 Správná pětka (TV seriál)
In Loco Parentis (S01E17)
1994 Rebel Highway (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Kdybych se tak mohl vidět (S06E07)
1990 Křídla (TV seriál)
Sugar and Spice (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky