foto

Gabriela Gili

  • nar. 23.1.1945
    Wheelwright, Santa Fe province, Argentina
  • zem. 29.12.1991 (46 let)
    San Isidro, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Beso muy peligroso, Un (TV film)
1977 Así es la vida
1975 Rebeldía
1973 José María y María José: Una pareja de hoy
1971 Argentino hasta la muerte
Güemes - la tierra en armas

TV seriály

1988 Pasiones (TV seriál)
1987 Ficciones (TV seriál)
1984 Historia de un trepador (TV seriál)
1983 Amar... al salvaje (TV seriál)
1980 Día 32 en San Telmo, Un (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1971 Así en la villa como en el cielo (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky