foto

Claudia Besso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Woman In Car
2013 Donatella Versace (TV film)
2010 Vražedný termín (TV film)
Víra, podvod a minimální mzda
2008 Protiklady se přitahují
Případ Carrie Ryansová (TV film)
2007 Osudný zlom (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Doba ledová 2: Obleva
2005 Choice: The Henry Morgentaler Story (TV film)
Horsie's Retreat
2004 Dítě na prodej (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Zeď tajemství (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Jackie Gleason (TV film)
Milujte svého zabijáka
Opuštěná
Stroj rajské pohody (TV film)
Švindl
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Mafie (TV film)
Spravedlnost v hodině dvanácté
2000 Achilles' Love
Blue Moon
Café Olé
Gatsby (TV film)
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Kaňon divokých koček
Podnájem
Provocateur
Psychopat
1997 Krvavý stín
Les Boys
Opravář na všechno
1996 Parchant (TV film)
Příběhy hrůzy (TV film)
1995 Le sphinx
Vězeň na zabití
Černá listina
1993 The Myth of the Male Orgasm

TV seriály

2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Disorder (S02E02)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Superstition (S03E07)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Mission La Roca: Part 2 (E20)
Mission La Roca: Part 1 (E19)
2004 15/Love (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Il Duce Canadese (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
Metropia (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Obludárium (S02E03)
1997 The Hunger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky