foto

Norman Leigh

  • nar. 1.7.1930
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 11.9.1996 (66 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Nehody
1983 Ničivá síla
1982 Love
Služebnou v Americe (TV film)
1980 Big Blonde (TV film)
Mating Season, The (TV film)
Schizoid
1978 Kasař Tony

TV seriály

1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Chief Zabu
1974 Touch Me Not

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky