foto

Matt Shakman

  • nar. 8.8.1975 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Nepohodlný svědek

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Dance of the Earth (E05)
Miliardy (TV seriál)
Flaw in the Death Star (S03E05)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Válečná kořist (S07E04)
2016 American Gothic (TV seriál)
Arrangement in Grey and Black (E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Iowa (S07E11)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Invitation (S01E09)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Brave New World (E01)
Pomsta (TV seriál)
Madness (S04E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Restraint (S07E08)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Work (S10E04)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
Pomsta (TV seriál)
Disgrace (S03E16)
Dobrá manželka (TV seriál)
Message Discipline (S06E07)
Oppo Research (S06E04)
Parallel Construction, Bitches (S05E13)
2013 Pomsta (TV seriál)
Kolize (S02E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Je Ne Sais What? (S04E12)
2012 Nová holka (TV seriál)
Pan božský 2/2 (S01E18)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Záloha za Jimmyho (S02E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Rande snů (S05E04)
Dr. House (TV seriál)
Chase (S08E12)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pokrytectví (S01E04)
Dr. House (TV seriál)
Naleziště (S07E18)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a podzemní dráha (S03E18)
2009 Tráva (TV seriál)
Kačeny a tygři (S05E11)
Dr. House (TV seriál)
Statečné srdce (S06E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Světla, kamera, vražda (S02E13)
Dr. House (TV seriál)
Je to báječná lež (S04E10)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Historie se opakuje (S02E03)
Noční hra (S01E19)
Dr. House (TV seriál)
Poloha plodu (S03E17)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Devět životů (S01E05)
Bratři a sestry (TV seriál)
Poslední vůle (S01E02)
Devět rukojmí (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
Everybody Hates Funerals (S01E17)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Vánoce na draka (S01E09)
One Tree Hill (TV seriál)
The Heart Brings You Back (S02E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Meet the Hollowheads

TV seriály

1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace