foto

Elizabeth Guindi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dos Veces Tú
2017 El pacto
Hazlo Como Hombre
2014 Tiempos felices
2012 La mala luz
2007 Cesta babičky Nonny
2003 Hija del canibal, La
Misterio del Trinidad, El
2002 Juego de manos
1999 Vzkaz v láhvi

TV seriály

2016 Despertar contigo (TV seriál)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Toho dne (S01E12)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Soy tu fan (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2007 Sexo y otros secretos (TV seriál)
2002 Daniela (TV seriál)
2000 Proč mě nikdo nemá rád (TV seriál)
Todo por amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky