foto

Krista Kalmus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hero of the Underworld
2015 Tooken
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2009 Loudilové
2004 Bowling Balls

TV seriály

2009 Liga snů (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jéé! (S04E08)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný únos (S04E21)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace