foto

Vanesa Tomasino

  • nar. 13.10.1981 (37 let)
    San Salvador, Salvádor
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mr. Miracle (TV film)
2013 Čupakabra (TV film)
2011 Sisters & Brothers
2010 One Angry Juror (TV film)
2009 Případ číslo 39
What Goes Up
Život naplno (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
Zlost
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 American Venus
Hlas smrti 2: Světlo
2006 Absolutní nula (TV film)
Civic Duty
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Crazy Late
Mimo zákon

TV seriály

2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Odessa (E02)
Brave New World (E01)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Eve Ate the Apple (E09)
2008 Upovídaná Marta (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Lockdown (S02E12)
Láska je Láska (TV seriál)
Lepší je být ženou (S04E06)
2006 Smallville (TV seriál)
Zúčtování (S05E12)
2005 Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2003 Sabrina's Secret Life (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

1996 Hearst Castle: Building the Dream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace