foto

Himesh Patel

  • nar. 13.10.1990 (29 let)
    Huntingdon, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tenet
2019 The Aeronauts
Yesterday
2017 The Fox

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
He's Only There to Stop His Skeleton from Falling Over (E05)
Station Eleven (TV seriál)
2019 The Luminaries (TV seriál)
2016 Damned (TV seriál)
Motherland (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 1 - Himesh Patel (herec)
    02:30
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky