foto

Ingjerd Egeberg

  • nar. 19.5.1967 (53 let)
    Moelv, Hedmark, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 En affære
2017 Zmenšování
2016 Generace Mars (studentský film)
2014 Kule kidz gråter ikke
2013 De tøffeste gutta
2006 Marie a její muži
2002 Chci tvé srdce
2000 Detektor

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
Avtalen (E10)
Moderskipet har landet (E09)
Nedstengt (E08)
další epizody (10)
2016 Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
další epizody (6)
Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Pack Your Lederhosen (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky