foto

Ingjerd Egeberg

  • nar. 19.5.1967 (50 let)
    Moelv, Hedmark, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zmenšování
2014 Kule kidz gråter ikke
2013 De tøffeste gutta
2006 Marie a její muži
2002 Chci tvé srdce
2000 Detektor

TV seriály

2016 Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
další epizody (6)
Očitý svědek (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace