foto

Tracee Chimo Pallero

  • nar. Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sound of Silence
2018 Private Life
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2014 Take Care
The Money (TV film)
2013 Gods Behaving Badly
He's Way More Famous Than You
Otřes mozku
2012 Zásnuby na dobu neurčitou

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Leaving the Station (S06E10)
Carpe Diem (S06E09)
Ships and Countries (S06E08)
další epizody (13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tucet (S07E08)
Já taky (S07E07)
Minority deport (S07E05)
další epizody (5)
2017 Difficult People (TV seriál)
The Silkwood (S03E10)
Criminal Minds (S03E08)
Code Change (S03E03)
2016 Difficult People (TV seriál)
Italian Piñata (S02E03)
2015 Difficult People (TV seriál)
Library Water (S01E01)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2007 Matýsek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky