foto

Tracee Chimo Pallero

  • nar. Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sound of Silence
2018 Private Life
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2014 Take Care
The Money (TV film)
2013 Gods Behaving Badly
He's Way More Famous Than You
Otřes mozku
2012 Zásnuby na dobu neurčitou

TV seriály

2019 Madam Secretary (TV seriál)
Better Angels (S05E20)
The Great Experiment (S05E19)
Ready (S05E18)
další epizody (7)
2017 Difficult People (TV seriál)
The Silkwood (S03E10)
Criminal Minds (S03E08)
Code Change (S03E03)
2016 Difficult People (TV seriál)
Italian Piñata (S02E03)
2015 Difficult People (TV seriál)
Library Water (S01E01)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2007 Matýsek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace