foto

Michael McLafferty

  • nar. 5.9.1972 (46 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadly Excursion
2015 Circle
Cocked (TV film)
2014 Vraždy v přímém přenosu
2010 Lure: Teen Fight Club, A
2008 Bez úniku
2006 Zastav a nepřežiješ
2005 Callback
Catch, The (TV film)
2003 Peak Experience
2002 Rande pro mírně pokročilé
2001 Gristle, The
1999 Ďábelská hra
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
1996 Bomba
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
West Side Waltz, The (TV film)

TV seriály

2013 Sam & Cat (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
Nebezpečí paranoie (S08E08)
2008 Seznam ex (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Bílý den (S03E24)
Prozrazený trik (S03E18)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Znamení (S08E02)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E04)
2002 Everwood (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na prodej (S03E03)
1999 Providence (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace