foto

Sam Winans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Gulliver Quinn (TV film)
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
1999 Kiss of a Stranger
1997 Smrtící asteroid (TV film)
1996 How Do You Spell God? (TV film)
1991 California Casanova
1990 Cartoon All-Stars to the Rescue (TV film)
1989 Doktorka odjinud
Ghetto Blaster
Ghost Writer
Prachy a krev
1988 Mad Scientist
Tajemství velké pracky
1987 Dirty Laundry
Smrtící mrakodrap

TV seriály

2009 První den zbytku mojí smrti (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2007 Afterworld (TV seriál)
2005 Let 29 (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
Magic Train (S02E34)
2003 Lizzie McGuire (TV seriál)
Just One of the Guys (S02E33)
My Dinner with Dig (S02E32)
The Gordo Shuffle (S02E31)
další epizody (13)
2002 Lizzie McGuire (TV seriál)
Xtreme Xmas (S02E20)
She Said, He Said, She Said (S02E19)
Party Over Here (S02E18)
další epizody (22)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
The Courtship of Miranda Sanchez (S01E29)
Lizzie and Kate's Big Adventure (S01E28)
Gordo and the Dwarves (S01E27)
další epizody (29)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Katie's Secret (S03E32)
Deal of a Lifetime (S03E31)
Spider's Tale (S03E28)
další epizody (9)
1990 Petr Pan a piráti (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Spiral Zone (TV seriál)
1986 Teen Wolf (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace