foto

Clayton Jacobson

  • nar. 26.10.1963 (57 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest
2006 Kenny
2002 I Love U
2001 Tanaka
Tickler
1994 EnvironMental

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kenny's World
2004 I'm Only Looking: The Best of INXS
2002 Music Jamboree (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest
2006 Kenny
2001 Tickler
1986 Killer Zombies

Producentská filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest
2006 Kenny
2001 Tickler

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Kenny
2001 Tickler

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky