foto

Clayton Jacobson

  • nar. 26.10.1963 (56 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest
2006 Kenny
2002 I Love U
2001 Tanaka
Tickler
1994 EnvironMental

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kenny's World
2004 I'm Only Looking: The Best of INXS
2002 Music Jamboree (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest
1986 Killer Zombies

Producentská filmografie

Filmy

2018 Brothers' Nest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky