foto

Iris Kobler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Läusemutter
2015 Frauen (TV film)
2012 Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2005 Sterne über Madeira (TV film)

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
...weil Dummheit nicht lustig ist, sondern traurig (S07E03)
2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Wo war nochmal der Feuerlöscher? (S03E03)
Und ob Sie mich wollen! (S03E02)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Sie reden auch erst und denken dann, oder? (S02E07)
Einfach meine Freundin vögeln (S02E04)
2013 Heldt (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Höllische Nachbarn (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace