foto

Johnny Ray Gibbs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Old Man Jackson
The Last Astronaut
2018 Camp Apparition
Lone Star Deception
Sanitatum
1984 Where the Boys Are
1983 Jarní prázdniny

TV seriály

2019 Sons of Thunder (TV seriál)
2018 Mi Familia Perfecta (TV seriál)
Preacher (TV seriál)
Les Enfants du Sang (S03E06)
Queen of the South (TV seriál)
El Diablo (S03E09)
2017 The Son (TV seriál)

Dokumentární

2015 Proslavila mě vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Old Man Jackson

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Old Man Jackson

Producentská filmografie

Filmy

2019 Old Man Jackson

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace