foto

Kei Kobajaši

  • nar. 30.6.1976 (43 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Marihu no hana

TV seriály

2013 Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
2012 Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
2009 Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
2008 Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Papuwa (TV seriál)
2002 Forza! Hidemaru (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)

Dokumentární

2002 Animax Special: The Making of 'Metropolis'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky