foto

Jack Van Evera

  • nar. 1927
    Kanada
  • zem. 1982
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Deadly Eyes
Démon
Highpoint
1981 Valentýnská pomsta
1980 Cries in the Night
1979 Plague
Stone Cold Dead
1977 Love at First Sight
1974 Great Niagara, The (TV film)
To Kill the King
Černé Vánoce
1972 A Fan's Notes
1970 Grizzly král hor

TV seriály

1979 Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
McQueen (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1960 Police Surgeon (TV seriál)
1958 Heritage (TV seriál)
1952 Wayne and Shuster Hour, The (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bloodlust: My Bloody Valentine and the Rise of the Slasher Film
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky