foto

Mick Wingert

  • nar. 4.7.1974 (44 let)
    Lemoore, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther - Trouble in Wakanda
2017 Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2016 Kung Fu Panda 3
2015 Bilal: A New Breed of Hero
Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení! (TV film)
Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
2014 Batman: Útok na Arkham
Finding Hope Now
Zvonilka a piráti
2011 Batman Rok jedna
2010 Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)

TV seriály

2018 Kung Fu Panda: The Paws of Destiny (TV seriál)
End of the Dragon Master (E13)
Sacrifice at the Edge of Time (E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (E11)
další epizody (13)
The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
2017 Arrow (TV seriál)
Deathstroke Returns (S06E05)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
Spectre of the Gun (S05E13)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Lastman (TV seriál)
Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Vigilante (S05E07)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Goose Chase (S03E27)
Po the Croc (S03E26)
Camp Ping (S03E25)
další epizody (9)
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
2014 Chlebáci (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
The Real Dragon Warrior (S03E18)
Apocalypse Yao (S03E17)
Eternal Chord (S03E16)
další epizody (10)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Serpent's Tooth (S03E08)
Mouth Off (S03E07)
The Way of the Prawn (S03E06)
další epizody (24)
2012 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Present Tense (S02E09)
Master and the Panda (S02E08)
Enter the Dragon (S02E07)
další epizody (15)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
My Favorite Yao (S01E20)
Challenge Day (S01E19)
Po Fans Out (S01E18)
další epizody (20)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace