foto

Sabrina Pitre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Freaks
2017 Last Night in Suburbia
2015 Becoming Santa (TV film)
Rehearsal
2014 Bad City
Pohřbené tajemství (TV film)
The Town That Came A-Courtin'
Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Forever 16 (TV film)
2011 Sisters & Brothers

TV seriály

2016 Mech-X4 (TV seriál)
2015 Ties That Bind (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Enchantimals - Nový domov (TV film)
My Little Pony Film

TV seriály

2018 Jurský svět - Utajená expozice (TV seriál)
2017 Chuckovy možnosti (TV seriál)
2015 Hloubka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace