foto

Acuko Sakurai

  • nar. 5.1.1973 (47 let)
    Curugašima, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kiokuja: Anata o wasurenai
2019 Mitoriši
2018 Mirai no ataši
2014 Akai reikjúša 34: Rental Kazoku Sacudžin džiken (TV film)
2012 Taxi Driver no Suiri Nisshi 31 (TV film)
2009 Danzetsu (TV film)
2008 Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2006 Tabi no okurimono 0:00 hatsu
2003 Shomuni Forever (TV film)
2001 Akumjó
2000 Shomuni Special 2 (TV film)
1998 Nindžó kjódžu Nacume Rjúnosuke 2: Izu no odoriko sacudžin džiken (TV film)
Shomuni Special 1 (TV film)
1991 Budó ga me ni šimiru (TV film)

TV seriály

2019 Mirror twins (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Onzoši boys (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2016 Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Bar remon háto (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kozure Shinbee (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Kyaroringu: Kurisumasu no kiseki (TV seriál)
2011 Dokuhime to wataši (TV seriál)
2009 Smile (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
2003 Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
1998 Shomuni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky