foto

Adam Konowalski

  • nar. 3.8.1983 (37 let)
    Ostrołęka, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nasza wojna (studentský film)

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
2010 Usta usta (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Wydział zabójstw (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky