foto

Alfredo Cernuda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Agujetas en el alma
Casting
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1984 Operación Mantis
1983 Loca historia de los tres mosqueteros, La
Parchís entra en acción
Sábado, sabadete...
1982 Pajaritos, Los
1980 Hijos de papá

TV seriály

2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál) - herec, a.z.
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
La revista (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Sopa boba, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Fernández y familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky