foto

Vitalij Ševeljov

  • nar. 19.4.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rjobra
2016 Bojcovskij sryv (TV film)

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Rezervnaja kopija (S07E21)
2013 Dělta (TV seriál)
Dězertiry (S01E05)
Vremja dočerej (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Čužaja zemlja (S06E06)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mamočka, ja žulika ljublju (S05E13)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky