foto

Willem Fricke

  • nar. 10.8.1928
    Winsen an der Luhe, Preußen, Německá říše
  • zem. 24.7.2009 (80 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ohnsorg Theater - Reise nach Kapstadt (divadelní záznam)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Ohnsorg Theater - Blütenzauber (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Ein Hansen zuviel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Plünnenball (divadelní záznam)
1997 Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
1994 Die Lokalbahn (TV film)
Molls Reisen (TV film)
Ohnsorg Theater - Nebel im Paradies (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Kleine Leute, große Gauner (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Der Düvelsblitz (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Salon Meier (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)
1979 Neues vom Räuber Hotzenplotz
1974 Sündige Kleinstadt, Die
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
1971 Das ehrliche Interview
F.M.D. - Psychogramm eines Spielers
Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Das gelbe Haus am Pinnasberg
Ein Mädchen (TV film)
im Knopf und Lukas, der Lokomotivführer (divadelní záznam)
1969 Schrott (TV film)
Spálená země
1968 Feldwebel Schmid
Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
1967 Gerhard Langhammer und die Freiheit (TV film)
Marat - Sade
1966 Der Fall Angelika (TV film)
Der Fall Kapitän Behrens - Fremdenlegionäre an Bord (TV film)
Der Verrat von Ottawa (TV film)
S.O.S. - Morro Castle (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
Unverbesserlichen, Die (TV film)
1964 491
Campingplatz (divadelní záznam)
Haben (TV film)
Polizeirevier Davidswache
1963 Die erste Lehre (TV film)
Stalingrad (TV film)
Wassa Schelesnowa (TV film)
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Willy (TV film)
Zeit der Schuldlosen (TV film)
1961 Bis zum Ende aller Tage
1960 Die Bande des Schreckens
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
Stahlnetz - Treffpunkt Bahnhof Zoo (TV film)
1958 Stahlnetz - Bankraub in Köln (TV film)
Stahlnetz - Die Tote im Hafenbecken (TV film)

TV seriály

2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
Reisedienst Schwalbe (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Großer Mann, was nun? (TV seriál)
Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Tintenfische, Die (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
1961 Heinz Erhardt Festival (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace