foto

Krystyna Starościk-Labuda

  • nar. 1942

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Narzeczona (S19E05)
2016 Na sygnale (TV seriál)
Kły (S04E25)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2013 Lekarze (TV seriál)
Gdyby można było cofnąć czas (S02E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Specjaliści (S15E04)
2009 39 i pół (TV seriál)
Kryzys wieku średniego (S02E07)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Kanalie (E30)
2007 Niania (TV seriál)
Wspólna noc (S04E02)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 21 (S03E21)
2005 Niania (TV seriál)
Retro-Niania (S01E06)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Kolekcjonerzy (S01E12)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Maniana, czyli casting na męża (cz. II) (S01E13)
Maniana, czyli casting na męża (cz. I) (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky