foto

Wolfgang Greese

  • nar. 8.3.1926
    Lübz, Německá říše
  • zem. 2.5.2001 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
1990 Albert Einstein
Die Taube auf dem Dach
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Zwei Männer im Pyjama (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1987 Die Wildschweinjagd (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Die Herausforderung (TV film)
1985 Der Haken (TV film)
Die Gabe der Fee (TV film)
Die Heiratsannonce (TV film)
Männerwirtschaft (TV film)
Variete (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
Die Witwe Capet (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
Mé nadějné děti (TV film)
Snídaně v posteli (TV film)
1982 Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1981 Die kluge Finette (TV film)
Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
Nora S. (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
Zwei Freunde in Preußen (TV film)
1980 Andreas und der Knochenmann (TV film)
Komödianten-Emil (TV film)
Mein Vater Alfons
Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
Der zweite Mann (TV film)
Rotschlipse (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
Das Herz der Dinge (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Koncert pro pánvičku a orchestr
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
Ostrov stříbrných volavek
Sein letzter Fall (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Geheimnis der Masken (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
1974 Dobrodružství s Blasiem
Punane viiul
Siebzehn Brote (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Scheidungsprozeß (TV film)
Unterm Birnbaum
1972 Don Juan (TV film)
Invasion (TV film)
Romanze für einen Wochentag (TV film)
Testfall (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
1970 Junge Frau von 1914 (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Verschwörung (TV film)
1968 Bylo mi devatenáct
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Laurencia (TV film)
1966 Lebende Ware
1965 Lotova žena
Orpheus steigt herab (TV film)

TV seriály

1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1989 Familie Maxie Moritz (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Lovecká sezóna (E99)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Bleiglasfenster (E88)
1981 Proklínaná a milovaná (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Eine Drachme aus Syrakus (E54)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Eva a Adam (TV seriál)
1972 Světlo černé svíčky (TV seriál)
Tajemství And (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky