foto

Aaron Dalla Villa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Immortal
Trick
2018 Goodbye Old Friend
Pledge
2017 Lost Cat Corona
Love Is A Broadway Hit
2016 Precious Mettle
2015 Experimenter

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Pena Dura (S05E05)
Paní ministryně (TV seriál)
Killer Robots (S06E03)

Dokumentární

2016 80. léta: Nejsmrtelnější dekáda (TV seriál)
2014 My Crazy Love (TV seriál)
2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)
2006 Největší zlo (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky